Mer om Viltfinner`n

Mer om Viltfinner`n


Viltfinner`n består av marine fettsyrer med antioksidant som er med å øke hundens jaktevne. Fettsyrene har en gunstig effekt på mange av hundens celler. Ved daglig bruk av Viltfinner`n vil alle typer jakthunder få økt arbeidskapasitet og evne til å finne vilt.


De marine fettsyrene i Viltfinner`n består av STA, ALA, EPA og DHA og har en gunstig virkning i mange av hundens celler. Fettsyrene viser seg å ha en viktig funksjon i cellemembranen. Marine fettsyrer er viktig i synsnerven, og studier viser at fettsyrene skiftes hver 10. dag. Vel så viktig er det at en jakthund har en optimal luktesans. Ved for lite tilførsel av marine fettsyrer vil luktesansen bli redusert.


Viltfinner`n øker også hundens yteevne og reduserer stivhet i muskler og ledd. Fettsyrene virker betennelsesdempende og forebygger belastningsskader. Restitusjonstiden reduseres, noe som gjør at hunden tar seg fortere inn igjen etter dagens jakt. Hunden får også elastiske poter uten sprekker, slik at potene tåler større belastning.


        Viltfinner`n

  V  Øker yteevnen

  V  Forebygger sprukne poter 

  V  Forebygger belastningsskader

  V  Bedrer syns- og luktesansen

 V   Godt for muskler og ledd

 V   Bra for hud og pels


 

Ja, send meg en flaske Viltfinner`n hver andre måned til kr 243 pr flaske (inklusiv frakt) .
Ja, jeg ønsker en engangsbestilling av Viltfinner`n for kr 293 for en flaske (inklusiv frakt).
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                                                   artophar.com - Løvsetvegen 150 -  7224 Melhus - Norway.

Copyright © All Rights Reserved