Virkning av omega3

Løvsetvegen 150

7224 Melhus,

Norway.


E-mail: post@artophar.com


Ja, jeg bestiller 1 boks Artophar omega-3 for kr 235 pr boks à 120 kapsler
Ja, jeg bestiller 3 bokser og får 40% rabatt og betaler bare kr 423 (ordinærpris kr 705) inklusiv frakt. Jeg bestiller også et abonnement på dette og ønsker levering hver 6. mnd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det er stor enighet blant leger og forskere at Omega-3 har en positiv effekt på både hjerte og blodårer. Omega-3 fettsyrene er også helsefremmende på en rekke andre områder som hjerne, syn, hud, muskler og ledd. Artophar omega-3 inneholder også vitamin E som styrker immunforsvaret.


Smører ledd og muskler

Ved daglig bruk av Omega-3 vil man kunne få redusert stivhet og ømhet i muskler og ledd. Omega-3 gir også mindre bruskslitasje og virker forebyggende på leddbetennelse.


Øker hjernefunksjonen

30% av vevet i hjernen og netthinnen består av disse fettsyrene. Det er av ekstra stor betydning for øyet og hjernens aktivitet at vårt inntak av disse fettsyrene er tilstrekkelig.

Sammensetningen av fettsyrer i fosfolipidene styrer i høy grad funksjonen i hjerne og øyne.  DHA, en av de to essensielle fettsyrene i omega-3, er viktig i hjernecellenes signalfunksjon. Informasjon bearbeides hurtigere og øker kapasiteten og

evnen til læring. Omega-3 er en liten, men

viktig del i læringsprosessen som omsettes i

rasjonell handling. DHA har også vist seg å

ha en gunstig effekt på hukommelse

og konsentrasjonsevne.


Synet

Omega-3 fettsyren DHA er nødvendig for netthinnen og utvikling av synet. Får vi for lite, vil synet gradvis bli dårligere etterhvert som vi blir eldre. Omega-3 fettsyren DHA er med på å bremse utviklingen.


Hjerte- og karsykdommer

                             Det er stor enighet i fagmiljøene om at omega-3               

                             hindrer fettansamling i blodet, reduserer kolesterolet             

                             og renser veggene i blodårene slik at man minsker 

                             faren for avleiring. Forskning viser at grupperinger 

                             som spiser tilstrekkelig med omega-3 fettsyrer, 

                             reduserer faren for hjerte- karsykdommer, og

                             kan med fordel også gis til mennesker med høyt blodtrykk, da disse fettsyrene kan være med på å redusere dette.


Migrene

Studier viser at Omega-3 også er et  forebyggende middel mot migrene. Et vesentlig element i migrenens første stadium er sammentrekning av hjernens pulsårer, og nettopp dette kan motvirkes av de essensielle fettsyrene som er i omega-3.


Gravide

Omega-3 fettsyrene er viktig for fosteret  til dannelse og vedlikehold av øyne, hjerne og resten av nervesystemet. I fosterets 4 siste måneder er det spesielt viktig å få tilført omega-3 ettersom hjerne-vekten øker 4 ganger. Fosteret bør få tilført omega-3. Derfor er det viktig at moren tar ekstra tilskudd av omega-3  av høyeste kvalitet og renhet under svagerskapet og mens hun ammer. Når barnet ikke ammes lengre, kan flytende omega-3 gis på skje. Omega-3 er også viktig for svært mange av kroppens andre funksjoner og deler av det samspillet som kjennetegner god helse. Omega-3 har en positiv effekt på både hjerte, blodårer, hjerne,  hud, immunforsvar, muskler og ledd.

artophar.com

Copyright © All Rights Reserved