Hjem

Kontakt oss

Hund og katt

Test av omega-3

Artikler om omega3

Forskningen viser at omega-3 fra fiskeolje har en positiv effekt på pels, hjerte, hjerne, syn, muskler, ledd, hud, poter og brusk. Daglig bruk av Artophar Omega3 styrker immunforsvaret og gir et sunnere og friskere dyr med økt velvære.

       Hvorfor omega-3

       Effekten av Omega-3 

        Krav til omega-3

       Artophar omega-3

       Kjøp omega-3

       Spørsmål og svar

Artophar Omega-3 lages med høyeste teknologiske produksjonsprosess, hvor raffinering og molykylærdestillering gir fiskeolje av høy kvalitet og renhet. Artophar Omega-3 inneholder omega-3 fettsyrene EPA/DHA/DPA/ALA slik de forekommer i fersk fisk. Artophar Omega-3 gir riktig dagsdose av de essensielle omega-3 fettsyrene og naturlig vitamin E.
Copyright ® 2004
artophar.com
All Rights Reserved

 

Omega-3 for hund og katt


Alle som er opptatt av helsen til sin firbente venn, har all grunn til å glede seg over at de siste års forskning på Omega-3 for dyr. Resultatene viser at de flerumettede fettsyrene EPA, DHA, DPA og ALA, som finnes i omega-3 fra fisk, er avgjørende for dyrets utvikling og helse. I tillegg forebygger den mange av de vanligste sykdommene. Vetrinærer verden over, med god kompetanse på området, anbefaler nå daglig tilskudd til hund og katt av omega-3 fra fisk. Fettsyrene gir bedre helse både for hund og katt. Stadig flere blir klar over virkningen av "Artophar omega3" og velger  derfor å gi dette daglig til sine dyr. Kjente effekter av omega-3fettsyrene: EPA, DHA, DPA og ALA:

- Bedre pels
- Mindre kløe og hudplager
- Myke poter uten sprekker
- Gode bevegelser i muskler og ledd
- Bedre luktesans og hjernefunksjon
- Friskt øye
- Bedre hjerte og karsystem
- Normal røyting
- Bedre nyrefunksjon
- Styrker kroppens celler og immunforsvar
- Viktig for drektige og ammende dyr
- Motvirker betennelse

Les mer om effekten av omega-3 her: